Kabelaars bieden horecaondernemers totaalpakket

Kabelaars UPC en Ziggo gaan nauw samenwerken met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voor het leveren van een totaalpakket voor alle communicatiediensten.

Horecaondernemers kunnen nu terecht bij één provider voor al hun zakelijke communicatiediensten
Horecaondernemers kunnen nu terecht bij één provider voor al hun zakelijke communicatiediensten

Een nauwe samenwerking tussen de KHN en providers UPC en Ziggo moeten het straks mogelijk maken voor horecaondernemers om een totaalpakket te bestellen voor alle zakelijke communicatiediensten. Tot voor kort was het voor een horecaondernemer alleen mogelijk losse diensten af te sluiten, al of niet bij verschillende aanbieders.

Providers UPC en Ziggo lijken nu meer de zakelijke weg in te gaan slaan, een samenwerking met KHN lijkt hierin de eerste stap. Daar waar KPN nog door veel bedrijven wordt gezien als de ideale oplossing voor verschillende zakelijke communicatiediensten. Zullen nu ook UPC en Ziggo horecaondernemers gaan voorzien van draadloos internet, pinnen, digitale televisie, bellen en supersnel internet.

Voor horecaondernemers is er een keuze uit twee verschillende pakketten. Een Plus Pakket van 60 Mbp/s, twee telefoonlijnen en een digitaal zenderaanbod, en een Totaal Pakket met een hogere snelheid van 120 Mbp/s. Deze nieuwe ontwikkelingen werden kenbaar gemaakt door de brancheorganisatie op de Horecava.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 13 januari 2012.