Gratis mobiel internet voor XS4ALL-klanten

Klanten van XS4ALL met een Extra-abonnement krijgen vanaf 1 mei gratis mobiel internet. Dat heeft woordvoerder Niels Huijbregts tegenover Tweakers bevestigd.

Gratis mobiel internet voor Extra-abonnees
Gratis mobiel internet voor Extra-abonnees

Internet provider XS4ALL biedt zijn klanten met een Extra-abonnement een mobiel internet bundel van 200MB. Vanaf 1 mei kunnen zij gratis gebruik maken van deze bundel. Tegen bijbetaling kan de bundel worden verhoogd tot maximaal 2GB. De maximale downloadsnelheid bij de standaard bundel voor mobiel internet ligt op 3,6 Mbps. De upload heeft een snelheid van 1,4 Mbps. Voor het aanbieden van gratis mobiel internet maakt XS4ALL gebruik van het KPN-netwerk.

Naar eigen zeggen zou XSALL de eerste internet provider zijn die een deel van zijn abonnees ‘gratis’ mobiel internet via het 3G-netwerk aanbiedt. XS4ALL-klanten met een Extra-abonnement kunnen de bundel voor 10 euro per maand verhogen tot 500MB. Daarbij gaat de download- en uploadsnelheid ook omhoog naar respectievelijk 14,4 Mbps en 2 Mbps. Daarnaast kan voor 20 euro per maand extra een mobiel internet bundel worden afgesloten van 2GB met dezelfde snelheden.

De bundels met extra mobiele data zijn per maand opzegbaar. XS4ALL biedt haar klanten een usb-modem aan voor 30 euro. Voor 72,50 euro kan een personal hotspot worden aangekocht.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 25 april 2013.