Gratis laptop bij Tele2 mobiel internet

Tele2 komt met een niet zo originele, maar wel interessante actie om de hoek kijken voor nieuwe abonnees. Bij het afsluiten van een Tele2 mobiel internet abonnement krijgt de nieuwe abonnee een gratis laptop.

Echt mobiel internetten, met laptop en mobiel internet abonnement.
Echt mobiel internetten, met laptop en mobiel internet abonnement.

Bestaande of nieuwe abonnees van Tele2 welke het Tele2 Mobiel Internet Standaard of Mobiel Internet Super abonnement afsluiten, ontvang een gratis HP Compaq mini 110c mini-laptop. Met een 1,6 Ghz processor van Intel, 10,1 inch scherm met webcam en 1024 DDR-2 geheugen.

De actie is direct beschikbaar bij Tele2 maar alleen bij de twee duurste abonnementen, welke beginnen bij 34,95 euro per maand. Het goedkoopste mobiel internet abonnement van Tele 2, Mobiel Internet Start, kost slechts 17,95 euro per maand waarbij de eerste drie maanden nog geen 10 euro kosten. De abonnementen van de gratis laptop actie kennen wel ook direct de snelste downloadlimieten tot 7.2 Mb/s en een upload tot 2 Mb/s.

Naast de gratis laptop ontvangen abonnees altijd een gratis USB-modem en hoeven ze geen aansluitkosten te betalen. Contracten worden aangegaan voor 24 maanden en kennen een downloadlimiet.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 08 maart 2010.