Goedkope ADSL-abonnementen blijven terrein winnen

Uit cijfers van ShopADSL blijkt dat de prijsvechters in de ADSL markt het populairste blijven. Zo is voor internet Telfort het populairste, internet en telefonie Online en bij internet in combinatie met televisie won Telfort wederom.

KPN legt het af tegen prijsvechters als Tele2, Online en het eigen Telfort.
KPN legt het af tegen prijsvechters als Tele2, Online en het eigen Telfort.

Net als andere maanden publiceert de aanbieder van internet, televisie en digitale telefoniediensten ShopADSL de meest populaire aanbieders. Winnaars lijken de goedkopere providers als Telfort, Online en Tele2.

Voor Internet was in februari 2010 Telfort de populairste, gevolgd door Online en Tele2. Bij nieuwe abonnementen voor internet in combinatie met telefonie won provider Online, gevolgd door Alice en Telfort.

Alleen internet en televisie komt KPN in de top drie voor en wel op de tweede plaats. De eerste plaats is voor Telfort en de derde plaats voor provider Online. Bij triple-play, (internet, telefonie en televisie) wont Tele2 zelfs tweemaal in de top 3 met een eerste en derde plaats. Telfort was de tweede populairste aanbieder met Telfort internet + vast bellen + digitale TV.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 10 maart 2010.