Geprezen ZeelandNet deelt iMacs uit

De Zeeuwse kabelinternet provider ZeelandNet werd in april door de Consumentenbond tot beste provider van Nederland gekroond, reden voor de provider om 33 maal een iMac weg te geven.

Trots ZeelandNet deelt iMacs uit
Trots ZeelandNet deelt iMacs uit

Met het verslaan van XS4ALL in de tweemaandelijkse Providermonitor is ZeelandNet minstens een maand lang de beste provider van Nederland. De kwaliteit van de internetverbinding en de telefonieverbinding kreeg een 8,2 door het panel en ook de storingen bij ZeelandNet zijn minimaal, aldus een panel.

De kabelinternet provider, welke alleen in Zeeland internet aanbiedt en dochter is van Delta N.V. uit Middelburg, laat haar klanten meedelen in de feestvreugde en geeft 31 dagen lang iedere dag een iMac weg. Klanten kunnen tot en met 13 juni middels een on-line spel meedoen, waarbij in principe iedere kan winnen. Door het volgen van ZeelandNet op Twitter of middels het liken op Facebook kunnen niet-abonnees ook meedingen naar twee van de Apple iMacs.

Ook pakt de provider groots uit en zijn voertuigen bestickerd en banners op diverse sites aangepast en in het teken gezet "om alle 87.000 klantent te bedanken".

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 30 mei 2011.