Concepts ICT

Neem de Concepts ICT reviews door, we hebben in totaal 12 ervaringen over deze provider.

Bekijk alle 12 ervaringen over Concepts ICT, dit zijn ervaringen van abonnees over de diensten welke deze provider aanbiedt. Deze Concepts ICT reviews zorgen voor een cijfer van 6.3.

Bent u zelf abonnee bij Concepts ICT of was u dat in het verleden? Deel uw beoordeling, via uw woonplaats op Internet & ADSL, en help anderen bij hun keuze.

Juli 2014

1
 
Slechtste provider ooit. VDSL besteld, expliciet op 2e aderpaar omdat ik op het eerste aderpaar al ADSL/Voip had van XS4all. Dat was geen probleem, ze4den ze. Maar intussen hebben ze dat abonnement van XS4all buiten mij om opgezegd en op het eerste aderpaar geleverd. Maar daar stond nog een ISDN-signaal op en het heeft nooit gewerkt. Concepts gaf niet thuis en uiteindelijk hebben we 6 weken geen internet gehad (bedrijf aan huis!!) tot XS4all op het 2e aderpaar een nieuwe aansluiting realiseerde. Rechtsbijstand moeten inschakelen om contract Concepts nietig te verklaren. NOOIT WEER!!
 
Ervaring in Oudenbosch van Murgen geschreven op 2 juli 2014

November 2012

10
 
Reeds 5 jaar klant via deze provider en nog nooit een probleem in de verbinding gehad. Dit bewijst eens te meer dat een lage prijs (of een hoge prijs) niet zoveel zegt over de kwaliteit. Levering van internetdiensten geschied bovendien over bb-ned netwerk (en niet KPN). Super tevreden.
 
Ervaring in Zevenbergen van Jeroen geschreven op 12 november 2012

Januari 2012

7
 
Een paar weken in het bezit van Concepts ICT en de snelheid komt dicht in de buurt van wat ik zou moeten kunnen halen. Ben benieuwd wanneer ik deze snelheid echt zal meten! Het overstappen leverde geen noemswaardige problemen op.
 
Ervaring in Doorwerth van Rikkert1967 geschreven op 21 januari 2012
9
 
Razend snel internet van Concepts ICT.
 
Ervaring in Waddinxveen van Fam. Fortrie geschreven op 10 januari 2012

December 2011

8
 
Ik ken Concepts ICT al als provider omdat we deze op de universiteit in Huizen ook hebben. Nu ik zelf op zoek moest naar een provider, ben ik niet gaan zoeken maar gewoon deze genomen, omdat ik weet dat het prima werkt.
 
Ervaring in Huizen van Archeoloog in spé geschreven op 25 december 2011
9
 
Net op kamers in Krimpen aan de Lek. Helemaal blij met het draadloos internet van Concepts ICT in mijn studentenhuis. We delen de kosten met z'n drieën dus daar hoeven we het ook niet voor te laten.
 
Ervaring in Krimpen aan de Lek van Studentje geschreven op 8 december 2011

November 2011

8
 
Nu ik eindelijk de beschikking heb over internet van Concepts ICT, snap ik niet dat ik dit niet eerder heb genomen! Met vriendelijke groet, W. Vriens uit Schijndel
 
Ervaring in Schijndel van W. Vriens geschreven op 21 november 2011

September 2011

7
 
Heb nu Concepts ICT. Soms valt de verbinding weg, maar herstelt zich dan snel . Zal wel aan mijn eigen router liggen, geen zin om helpdeks voor te bellen.
 
Ervaring in Huisduinen van P.Aydin geschreven op 14 september 2011

Juli 2011

2
 
ik heb glasvezel gekregen en wil het zo snel mogelijk weg hebben op mijn internet, telefonie en tv alleen maar storingen. word er gek van...
 
Ervaring in Dordrecht van riri geschreven op 20 juli 2011

Januari 2011

4
 
Zeer slechte en onbetrouwbare provider. De snelheden schommelen er veel van 1 tot 11 mb.
 
Ervaring in Zevenaar van Lebra geschreven op 7 januari 2011

Juni 2010

7
 
Internet is (vrijwel altijd) snel, heb geen storing gehad en mijn draadloos internet was zo geïnstalleerd....
 
Ervaring in Pey van Insider geschreven op 28 juni 2010

Juli 2009

4
 
Ik weet niet of er meer mensen internet hebben aan de bredaseweg maar bij mij is het zo traag als s***** door een trechter. Weet iemand of de verbinding wordt afgeknepen of wat is het? Volgens mijn ouwelui hebben we gewoon 1 van de duurdere abonenemnt
 
Ervaring in Tilburg van jan88 geschreven op 24 juli 2009