CanalDigitaal

Digitale televisie via de satelliet biedt CanalDigitaal al jaren aan. Naast televisie kijken via de satelliet biedt CanalDigitaal ook internet en bellen aan via het netwerk van KPN.

In de meer dan 10 jaar tijd dat CanalDigitaal in Nederland actief is hebben ze al meer dan één miljoen Nederlanders kunnen verleiden om gebruik te maken van digitale radio en/of televisie via de satelliet.

CanalDigitaal biedt alleen kabelinternet aan via het KPN-netwerk. Digitale televisie wordt wel zelf door de provider aangeboden. Net als Digitenne kan er bij CanalDigitaal bijna overal perfect gebruik worden gemaakt van de digitale televisie diensten. Ook is er keuze uit diverse zenderpakketten, van enkele euro's per maand tot meer dan 30 euro per maand. Voor ieder soort kijker biedt CanalDigitaal een gepast pakket van digitale zenders met alle benodigde apparatuur in bruikleen.

Voor het gebruik van CanalDigitaal op de boot of in de caravan kan er een speciale, kleinere, schotel worden aangeschaft. CanalDigitaal maakt gebruik van het satellietnetwerk van SES ASTRA. Het grote voordeel hiervan is dat u u meer dan 200 (inter)nationale radio- en tv-zenders kunt ontvangen met een standaard (goedkoop) abonnement.

Helpdesk van CanalDigitaal
CanalDigitaal
t.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 444
1200 JJ Hilversum
0900 9323 (€ 0,15 pm)
Ma t/m za: 09.00 - 21.00 uur

Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over CanalDigitaal met een gemiddeld cijfer van 4,8.

Populairste producten

  Dienst Vanaf prijs per maand Totaal prijs per jaar Pakket  
ADSL
19,95
*1
269,35
Internet Start »
Digitale televisie
17,95
*2
314,40
BasisHD »
*1 Enkel nog af te sluiten via Online.nl, jaarprijs inclusief eenmalige aansluitkosten.
*2 Dit zijn de gemiddelde kosten per jaar, minimale contractduur is twee jaar.

Nieuws