Xs4all introduceert Xs4all Compleet

Xs4all introduceert in samenwerking met KPN Xs4all Compleet. Klanten van Xs4all met een mobiel abonnement van KPN profiteren vanaf nu van diverse extra’s zoals korting op hun abonnement, gratis films en dubbel zoveel data.

Xs4all introduceert Xs4all Compleet
Xs4all introduceert Xs4all Compleet

Met het aanbieden van Xs4all Compleet wil de provider haar klanten extra belonen. Klanten van Xs4all met een vast internetabonnement en een KPN Mobiel abonnement kunnen zich aanmelden op www.xs4all.nl/compleet en profiteren dan maandelijks van de volgende voordelen:

- Per geregistreerd KPN mobiel abonnement op het adres bekend bij Xs4all € 5 korting.
- Gratis Kidspakket, Pluspakket of FOX Sport Eredivisie.
- Dubbel zoveel data en belminuten op de KPN Mobiel abonnementen.
- Gratis onderling bellen tussen het vaste Xs4all nummer en de KPN Mobiel nummers op hetzelfde adres.
- Onderling MB’s delen voor de KPN Mobiel abonnementen.

Abonnementen waarbij vast internet, televisie en telefoon wordt gecombineerd met een mobiel telefoonabonnement winnen steeds meer aan populairiteit. Met deze zogenaamde quad-play abonnementen binden providers hun klanten nog steviger aan ze en hoeven consumenten nog maar bij één instantie aan te kloppen met vragen.

Xs4all biedt geen mobiele diensten aan en heeft daarom de samenwerking met KPN gezocht. Op deze manier kunnen de Xs4all klanten toch profiteren van de voordelen van een dergelijk abonnement. Het Xs4all Compleet pakket geldt alleen voor particulieren gebruikers. Zakelijke KPN Mobiel abonnementen profiteren hier niet van.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 23 november 2016.