Reggefiber opent glasvezelwinkels in Salland

Reggefiber gaat zaterdag 17 september winkels openen in Raalte, Heino en Wijhe. Mensen kunnen hier informatie krijgen over de voordelen van een glasvezelaansluiting.

Glasvezel voor Salland
Glasvezel voor Salland

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van glasvezelkabel begint een offensief in de landstreek Salland. Naast de opening van een aantal winkels, zal een serie bijeenkomsten worden georganiseerd. Mensen kunnen in de winkels informatie krijgen over glasvezel.

Daarnaast staat er wekelijks een mobiel informatiepunt in Olst, Broekland, Nieuw Heeten, Luttenberg, Heeten, Boskamp, Mariënheem, Den Nul, Wesepe, Lierderholthuis en Laag Zuthem.

Reggefiber is op het moment aan het inventariseren hoeveel mensen in Raalte en Olst-Wijhe glasvezel willen. Wanneer minimaal 30% van de huishoudens in een dorp een glasvezelaansluiting wil, zal Reggefiber deze mogelijkheid bekijken. Het bedrijf kiest voor dit percentage omdat anders de investeringen te hoog worden en andere gemeenten voor gaan.

De Reggefiber-winkels zijn te vinden in Raalte aan de Schoolstraat 16b, in Heino aan de Canadastraat 36 en in Wijhe aan de Langstraat 51. Voor deze actie heeft Reggefiber tevens een website in het leven geroepen. Op deze website staat meer informatie over de mobiele informatiepunten en glasvezel.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 12 september 2011.