Playstation 3 bij Alles in 1 pakket van CanalDigitaal

Wanneer u nu klant wordt bij CanalDigitaal krijgt u bij het afsluiten van een Alles in 1 pakket een Playstation 3 t.w.v. 299 euro. Met deze nieuwe campagne probeert de aanbieder van televisie extra klanten binnen te halen.

Nieuwe campagne CanalDigitaal
Nieuwe campagne CanalDigitaal

Digitale tv-aanbieder CanalDigitaal komt met een opmerkelijke actie, nieuwe klanten ontvangen bij het afsluiten van een ‘Alles in 1 pakket’ nu een gratis Playstation 3. Het aanbod geldt voor verschillende Alles in 1 pakketten zoals: Entertainment, Familie en Top. Daarnaast profiteren de nieuwe klanten van een gratis installatie, tijdelijk alle zenders de eerste maand gratis en razendsnel internet en voordelig bellen.

De Playstation 3 ontvangen nieuwe klanten niet gelijk bij het afsluiten van een abonnement bij CanalDigitaal, maar na twee betaalde facturen. Voor een Alles in 1 Familie pakket betaald u de eerste 6 maanden 34,95 euro, het Alles in 1 Entertainment pakket kost 44,95 in de eerste 6 maanden en Alles in 1 Top bedraagt 62,50 euro. Bij alle pakketten worden eenmalige kosten verrekend van 79 euro. Eerder stuntte provider Online al met gratis laptops bij nieuwe ADSL abonnementen, hier bleek het een succesvol marketingmiddel. En kwam Tele2 met een soortgelijke actie bij het afsluiten van mobiel internet ontvingen klanten ook een gratis laptop.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 30 november 2011.