KPN biedt nieuw internetabonnement en verhoogde snelheden

Provider KPN heeft zonder enige aankondiging een nieuw internetabonnement gelanceerd en daarnaast de internetsnelheden van zijn DSL-abonnementen verhoogd. Mogelijk heeft de provider deze wijzigingen doorgevoerd om niet achter te blijven bij concurrent Ziggo.

Snelheid DSL-abonnementen door KPN verhoogd
Snelheid DSL-abonnementen door KPN verhoogd

KPN heeft de internetsnelheden van zijn bestaande pakketten verhoogd. Ook heeft de provider een nieuw abonnement aan het aanbod toegevoegd: KPN Internet Standaard. Dit abonnement biedt internetsnelheden tot 60Mbit/s en een upload van 6 Mbit/s voor 37,50 euro per maand. Waarschijnlijk heeft KPN de snelheden van de DSL-abonnementen verhoogd om de concurrent Ziggo bij te blijven. Opvallend is wel dat de provider het nieuwe abonnement en snelheden niet heeft aangekondigd. Inmiddels zijn de nieuwe internetsnelheden wel op de KPN-website te vinden.

Het Alles-in-1-Instap-pakket biedt voortaan snelheden van 20 Mbit/s download en 2 Mbit/s upload, voorheen was dit nog 10/1 Mbit/s. Dit abonnement is af te sluiten voor 45 euro per maand. Daarnaast krijgen het Alles-in-1-Standaard en Premium abonnement ook een snelheidsverhoging van 50/5 naar 60/6 Mbit/s. KPN biedt nu ook meer upgrademogelijkheden. Voor een extra bedrag per maand kan een hogere internetsnelheid worden afgesloten. Voor 5 euro per maand kan de internetsnelheid van alle abonnementen worden geüpgraded naar 100/10 Mbit/s. Klanten met glasvezel kunnen upgraden naar 100/100 of 500/500 Mbit/s voor het bedrag van respectievelijk 7,50 of 17,50 euro per maand. KPN heeft naast de internetabonnementen ook een aantal wijzigingen doorgevoerd in het radio- en televisieaanbod van haar dienst Interactieve televisie.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 01 juli 2015.