XMS

De reviews over XMS en glasvezel zijn ervaringen van (ex-) abonnees van XMS, we hebben er in totaal 4 beschikbaar.

Glasvezel via XMS (ook wel XMSnet) is al 4 beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.5. Heeft u zelf al ervaringen met XMS? Laat dan uw ervaring achter op Internet & ADSL, want met uw ervaring kunnen andere consumenten een betere keuze maken.

Maart 2013

3
 
Als alles goed gaat geen probleem, maar reken niet op de helpdesk! Drie maanden geen e-mail en XMS was niet te bereid ook maar iets te doen ofschoon ze zelf een aantal instellingen intern hadden verandert en daar zeer gebrekkig over communiceerden. Had het gevoel dat er niemand was die terzake kundig was als je ze al aan de telefoon kon krijgen.  
Ervaring in Wijchen van adept

Augustus 2011

9
 
Als 1 van de eersten XMS glasvezel genomen en geen spijt. Bellen, televisie kijken en gewoon een internetverbinding waar je U tegen zegt. Prijs is aan de hoge kant, maar het waard bij een beetje groot gezin en als je goede kwaliteit TV+telefonie waardeert. 
Ervaring in Diemen van Arjan

December 2010

9
 
Een deel van Bussum beschikt sinds enkele jaren over glasvezel waar XMS zijn diensten op aanbied. De snelheid down/up van 50Mbit word bijna altijd gehaald.  
Ervaring in Bussum van MH
9
 
Weer zo'n site die niet goed op de hoogte is van het aanbod is IJsselstein. Jammer dit, er is namelijk GLASVEZEL via KPN in IJSSELSTEIN! Oke niet voor iedereen maar toch. 
Ervaring in IJsselstein van Willem