Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

8
 
Vanaf 2007 woonachtig in Amersfoort-Vathorst (De Laak) en zowel in de vorige woning als de huidige woning is Ziggo leverancier van een Alles-In-1 pakket. Tot nog toe bevalt dat uitstekend. Het binnenkomend signaal wordt via moderne apparatuur en Cat-6 bekabeling naar alle kamers in huis verdeeld. Ervaring met nieuwbouw leert dat WiFi doorgaans in verticale richting problemen geeft. Vandaar dat alle kamers zijn bekabeld en alleen op de begane grond is er voldoende WiFi bereik. Op twee werkplekken wordt de maximale downloadsnelheid van 200Mpbs gehaald: deze zijn dan ook direct met het Ziggo modem in de meterkast verbonden via Cat-6 en lopen niet via een extra switch. 
Ervaring over Ziggo in Amersfoort van pburmie geschreven op 26 juli 2015
4
 
Bij Fiber.nl had ik 50 Mbit/sec en waarom nu nog maar 5Mbit/sec ? Net of de dikke pijp naar internet vol is en dan niks aan gedaan wordt. Service van Fiber.nl is niet te bereiken, en ook geen storingsoverzicht. 
Ervaring over Fiber in Oldenzaal van Arie geschreven op 18 juli 2015
3
 
Sedert UPC door Ziggo is overgenomen niets dan ellende. Internet is traag, emails worden op onverklaarbare wijze niet bezorgd en het TV signaal is hopeloos: schakelen tussen kanalen duurt eeuwen, het geluid valt soms weg en er is vaak storing (haperingen) in het beeld. Ik zou willen dat er een alternatief bestond.. 
Ervaring over Ziggo in Ede van Skater geschreven op 15 juli 2015
9
 
Internetsnelheid van ZeelandNet is prima, alleen ligt internet er soms kort uit. Gaat echter om enkele seconden down time. Probleem nog niet achterhaald? Door onze locatie zijn wij alleen aangewezen op de kabel en kunnen hier niet kiezen voor adsl. Kabelabonnement via Zeelandnet is echter wel erg duur. 40 euro per maand voor minimaal internet en tv vind ik dan ook aan de hoge kant!  
Ervaring over ZeelandNet in Terneuzen van Jacco geschreven op 29 juni 2015
1
 
Deze internet van KPN is echt verschrikkelijk! 
Ervaring over KPN in Beusichem van knetterblits geschreven op 13 juni 2015

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 4,6
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,5
KPN ervaringen (206)
Gemiddeld cijfer 5,8
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (86)
Gemiddeld cijfer 6,2
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (133)
Gemiddeld cijfer 6,1
Telfort ervaringen (98)
Gemiddeld cijfer 5,3
UPC ervaringen (73)
Gemiddeld cijfer 5,8
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 6,2
XS4ALL ervaringen (122)
Gemiddeld cijfer 6,2
ZeelandNet ervaringen (19)
Gemiddeld cijfer 4,9
Ziggo ervaringen (137)
Gemiddeld cijfer 6,4