Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

2
 
We dachten een mooie aanbieding te hebben van Tele2 Internet, telefonie en interactieve TV, 2 jaar lang voor 15 Euro per maand. Helaas een contract van 2 jaar, wat een ontzettend slecht functionerend interactieve TV. haperend beeld, vertraging vastlopers. Na de 2 jaar ben ik zeker weer weg, dan maar wat meer betalen, ik zat hiervoor bij de KPN, en heb dit nog nooit meegemaakt. Echt waardeloos, en nee ik bel de helpdesk niet, ik heb zelf ruimschoots ervaring en heb op de tweedelijns helpdesk gewerkt. Dus de manier van aansluiten etc. daar zit het probleem niet. 
Ervaring over Tele2 in Utrecht van Mike185
1
 
Ervaring met internet in binnenstad dramatisch. Recent lag de straat open voor een reeks van werkzaamheden. Ik dacht: nu gaat het gebeuren: beter internet. en ja, kort daarna kwam er een brief binnen van KPN waarin ze een verdubbeling van snelheid beloofden. Ik bellen: sorry, maar bij u kan dat niet. Het is nu al jaren een drama. Wat een slecht en incompetent KPN beleid. - mijn bedrijf leidt er onder. Wie er nog meer last van heeft: bestook die club! 
Ervaring over KPN in Gouda van Noordhoek
2
 
Ik ben er sinds kort achter dat mijn internet snelheid lang niet de snelheid haalde die bij mij abonnement paste ipv de tot 50mb/s die bij mijn Smart abonnement hoorde kwam ik niet hoger dan 11mb/s en dat was met de upload niet veel beter =/- 1mb/s. Om die reden moest ik nood gedwongen het Compact abonnement nemen want die ging tot 20mb/s en dus voldoende wat ik kon krijgen. XS4all heeft steeds de snelheid verhoogd maar heeft niet gekeken of die snelheid bij bij de klant ook mogelijk was. Dat is wel een gemiste kans en moet mij gaan bezinnen wat ik ga doen. Een teleurgestelde klant uit Weesp. 
Ervaring over XS4ALL in Weesp van ontevreden xs4all-klant weesp
1
 
Heel erg onstabiel en traag, mobiele data is sneller. Hoe kan dit?!?! 
Ervaring over Telfort in Leiden van hm
4
 
Download netjes en constant, maar upload is hopeloos. 
Ervaring over Telfort in Maastricht van Richard Raaijmaakers

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,8
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (2)
Gemiddeld cijfer 6,0
KPN ervaringen (200)
Gemiddeld cijfer 5,9
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (83)
Gemiddeld cijfer 6,2
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (129)
Gemiddeld cijfer 6,2
Telfort ervaringen (98)
Gemiddeld cijfer 5,3
UPC ervaringen (72)
Gemiddeld cijfer 5,7
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 6,2
XS4ALL ervaringen (118)
Gemiddeld cijfer 6,3
ZeelandNet ervaringen (18)
Gemiddeld cijfer 4,7
Ziggo ervaringen (132)
Gemiddeld cijfer 6,4