Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

6
 
Nog niet zo heel lang klant bij Onsbrabantnet, maar voorlopig tevreden. erg blij met de snelheden die ik binnenhaal met glasvezel. Heb zelf een abbo met 100 mb/s, filmpje is daarmee zo binnen!! 
Ervaring over OnsBrabantNet in Helmond van Hennie P.
5
 
Vreselijke internet verbinding hier, je woont al in een gat allemaal leuk en mooi zoveel ruimte maar voor een ICT'er als ik zelf is het werkelijk een rampen plan. Geen kabel, geen glasvezel, TV dmv schotel, internet dankzij ADSL wat nu wel zeer achterhaald is, ik ontving eerst rond de 7mb/s en nu met een 10tje meer betalen zo rond de 11/12mb/s. Graag zou ik zien dat gemeente Geldermalsen op zijn minst iets beters kan verzorgen voor Acquoy, maar ja ik moet het persoonlijk nog zien.  
Ervaring over XS4ALL in Acquoy van van B.
4
 
De ADSL download snelheid is max 7 mb en daar wordt je niet echt heel vrolijk van. Ook hier het probleem dat er geen glasvezel ligt en KPN de enige aanbieder is. Zelfs Ziggo heeft hier geen kabel liggen terwijl we echt niet in buitengebied zitten (gewoon binnen de bebouwde kom alleen in een doodlopend straatje. 
Ervaring over KPN in Nieuwegein van Arnie
5
 
Voor een gamer is niet te doen met KPN in Ugchelen. Laten we Ugchelen aanmelden voor glasvezel mensen. We need fast internet 
Ervaring over KPN in Ugchelen van W
1
 
1 jaar Telfort glasvezel drama meegemaakt, voor mij nooit geen Telfort meer. Storing, storing, storing.... En in plaats van oplossen maken ze de dingen alleen maar erger. Heb 6 weken lang zonder TV, Internet of telefoon gezeten. De communicatie van Telfort is gewoon te slecht voor woorden. Ze reageren nergens op en laten je gewoon zitten. Het interesseert ze echt helemaal niets. Ze weten niets, kunnen niets en mogen niets, dus je zwerft van de een naar de ander en weer verder als je ze aan de lijn hebt op hun BETAALDE nummer. De administratie klopt ook nog eens van geen kant, telefoonkosten worden extra hoog afgerekend (starttarief) enz enz enz. Ik heb nog nooit zo'n slecht en incompetent bedrijf meegemaakt, en dan druk ik me nog netjes uit. 
Ervaring over Telfort in Heiloo van Eric van B.

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (10)
Gemiddeld cijfer 5,1
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 8,0
KPN ervaringen (189)
Gemiddeld cijfer 6,1
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (81)
Gemiddeld cijfer 6,2
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (121)
Gemiddeld cijfer 6,5
Telfort ervaringen (90)
Gemiddeld cijfer 5,6
UPC ervaringen (68)
Gemiddeld cijfer 5,9
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 7,5
XS4ALL ervaringen (109)
Gemiddeld cijfer 6,5
ZeelandNet ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 5,2
Ziggo ervaringen (127)
Gemiddeld cijfer 6,5