Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

1
 
Ik betaal voor tot 20mb per seconde. Op 6 meter van de router haal ik maximaal 1,2 mb per seconde downloadsnelheid. Op 3 meter haal ik 4,8 mb per seconde download snelheid. Dat is echt te laag voor wat beloofd wordt. Een kwart maximaal. Vind dit niet kunnen. Daarnaast heeft ook de digitale tv regelmatig vastlopers die blijken te komen door het internet. Is namelijk alleen op te lossen wanneer ik mijn router opnieuw opstart. Tele 2 niet doen dus. 
Ervaring over Tele2 in Woerden van kerel3 geschreven op 11 februari 2017
2
 
Het internet van Tele2 in Woerden is super traag. Heb om die reden spijt dat ik tele2 de kans heb gegeven. Uit de speedtest komt een downloadsnelheid van 0,6mb per seconde. Terwijl snelheden beloofd zijn tot 20 mb per seconde.... Ik gebruik het internet met 1 computer en 1 mobiel. Moet ik nog meer zeggen? 
Ervaring over Tele2 in Woerden van kerel geschreven op 11 februari 2017
2
 
Helaas geen goede ervaring. Slechte service en volgens hen geen beschikbaarheid voor een snellere verbinding terwijl anderen toch al snel 7x de door hun aangegeven snelheid leveren. Zal niet lang meer duren tot een overstap naar een betere provider gerealiseerd is.  
Ervaring over Solcon in Lunteren van Noorlander geschreven op 5 februari 2017
5
 
Het fijne aan Caiway is dat ik televisie kan kijken zonder een extra kastje neer te hoeven zetten. Het internet daarentegen is echt belabberd. Voor Wi-Fi dien je een aparte router aan te schaffen en de modem zelf kent slechts 1 lan poort. Helaas minder dan 50% van mijn tijd verbinding met het internet. 
Ervaring over Caiway in Gouda van Gerjan Jansen geschreven op 26 januari 2017
1
 
Ik had een abonnement van een jaar, echter maar in totaal drie weken verbinding gehad met een tijdelijke dongel. Service is buitengewoon super slecht, geen monteur erbij te krijgen. Het gaat met dit bedrijf om zieltjes binnenhalen en de bedoeling is dat er veel geld binnenkomt, maar echte service verlenen staat helaas niet in hun woordenboek. Klachten worden niet serieus genomen, sterker nog, het interesseert hun totaal niet, men zet je weg als een dom figuur die alleen maar loopt te zeuren . Wacht nog steeds op schadeloosstelling, het feit is dat ik dat zelfs op mijn buik kan schrijven., Ik adviseer iedereen om niet met dit bedrijf in zee gaan, bij problemen om klachten geeft men zich niet thuis. 
Ervaring over XS4ALL in Apeldoorn van PS geschreven op 23 januari 2017

Ervaringen per provider

Caiway ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 4,7
CanalDigitaal ervaringen (14)
Gemiddeld cijfer 4,1
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (6)
Gemiddeld cijfer 5,0
KPN ervaringen (213)
Gemiddeld cijfer 5,7
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
NLEx ervaringen (0)
Gemiddeld cijfer
Online ervaringen (88)
Gemiddeld cijfer 6,1
OnsBrabantNet ervaringen (2)
Gemiddeld cijfer 7,0
Solcon ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,8
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
T-Mobile ervaringen (0)
Gemiddeld cijfer
Tele2 ervaringen (138)
Gemiddeld cijfer 5,9
Telfort ervaringen (105)
Gemiddeld cijfer 5,2
TriNed ervaringen (0)
Gemiddeld cijfer
Tweak ervaringen (0)
Gemiddeld cijfer
UPC ervaringen (74)
Gemiddeld cijfer 5,7
Vodafone ervaringen (40)
Gemiddeld cijfer 6,5
XMS ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 6,2
XS4ALL ervaringen (126)
Gemiddeld cijfer 6,1
ZeelandNet ervaringen (22)
Gemiddeld cijfer 4,8
Ziggo ervaringen (143)
Gemiddeld cijfer 6,2