Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

1
 
Ik vind het resultaat bedroevend slecht. Je neemt de provider op grond wat hij zegt te bieden, maar het valt vaak uit, zeer langzaam en eigenlijk schande dat ze dit presteren. Slechte keus! 
Ervaring over Tele2 in Apeldoorn van martino geschreven op 24 november 2015
1
 
Wij hebben Ziggo ,en erg veel storing. Ik hoop dat we snel glasvezel krijgen ,dan kan ziggo eruit. 
Ervaring over Ziggo in Gennep van R geschreven op 13 november 2015
3
 
Het kan beter hier in Enschede; snelheid + service. 
Ervaring over Tele2 in Enschede van Joop geschreven op 12 november 2015
1
 
We zouden vandaag overschakelen van Ziggo naar KPN. Nog geen installatiepakket ontvangen en huidige Ziggo verbinding is al weg. Lekker handig want nu zitten we zonder internet, tv en telefoon. Gebeld met de KPN klantenservice en blijkbaar een fout van hun kant zijn ze vergeten het pakket te sturen. Ook werd er nog gezegd dat wij ook eerder hadden kunnen bellen dat we geen pakket hadden ontvangen. Dat zeg je toch niet als je zelf een fout maakt ? Nu is het pakket vandaag verzonden en kunnen we maximaal 5 dagen zonder tv, internet en telefoon doen. Afhalen bij een KPN store zou ook niet mogelijk zijn omdat zij geen installatie pakketten op voorraad zouden hebben, wat ons al raar lijkt. Dit is echt ONACCEPTABEL!! Ik heb een eigen bedrijf en heb internet en telefoon nodig voor mijn werk. Wij gaan overwegen om met al onze producten bij KPN weg te gaan want de service is echt ver te zoeken. Echt belachelijk dat men in dit digitale tijdperk nog op zo een manier behandeld wordt. 
Ervaring over KPN in Roosendaal van Kevin geschreven op 10 november 2015
2
 
Pas mijn abo laten verhogen van 20 naar 80mb, maar tot op heden geen verschil kunnen merken. Zie ook de test resultaten van 6mb down en 3mb down op 3 meter van mijn router zonder obstakels. Ik heb al op verschillende momenten de test herhaald, meestal met eenzelfde resultaat als beschreven, met af en toe een uitschieter naar 25/30mb down. Dit is totaal niet in verhouding met hetgeen ik zou moeten krijgen. 
Ervaring over Telfort in Oss van rob telfort 80mb geschreven op 8 november 2015

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (13)
Gemiddeld cijfer 4,4
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 5,6
KPN ervaringen (210)
Gemiddeld cijfer 5,8
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (87)
Gemiddeld cijfer 6,1
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (135)
Gemiddeld cijfer 6,0
Telfort ervaringen (100)
Gemiddeld cijfer 5,3
UPC ervaringen (74)
Gemiddeld cijfer 5,7
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 6,2
XS4ALL ervaringen (123)
Gemiddeld cijfer 6,2
ZeelandNet ervaringen (20)
Gemiddeld cijfer 4,8
Ziggo ervaringen (140)
Gemiddeld cijfer 6,2