Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

6
 
Redelijk tevreden met telfort, ik had hiervoor tele2 50mb waar ik rond de 25~ download kreeg en 55 euro voor betaalde inclusief telefoon. Nu betaal ik 35 euro voor 17~ download en er werd 30mb beloofd. Veel betere prijzen maar redelijk vaak storingen waarmee ik tijdens games disconnect. Niet aanbevolen voor de gamers onder jullie maar voor browsen is het prima. 
Ervaring over Telfort in Amsterdam van ht
10
 
Helaas gaat Ziggo bij ons in Twenthe verdwijnen op de kabel. Ik was er super tevreden over en nu zoek ik naar een andere kabel aan bieder, maar ik niet wat ik moet kiessen. 
Ervaring over Ziggo in Den Ham van JOHNNY
4
 
Raar toch dat ik eerder via verdeler Midden Peel een upload snelheid had van ± 3 mb. Na over stappen naar alles in internet en bellen en interactieve TV ging de snelheid naar ± 0,7 mb en daar is dus volgens de proffesoren van de KPN niets te doen. Raar toch? 
Ervaring over KPN in Wilbertoord van Lodewijk
1
 
Asociale klantenservice bij Zeelandnet! Raad ook iedereen af om abonnement bij hun te nemen. Punt 1 = onregelmatigtige verbinding en snelheid is vaak onder de helft van mijn snelheid die ik hoor te krijgen. Punt 2 = klote klantenservice en te duur voor wat ze bieden. Punt 3 = ik moest wissel maken van bankrekening en daardoor was automatische incasso bij Zeelandnet 1 keer niet op tijd betaald,normaal hoor je netjes brief te krijgen waar op staat dat het niet gelukt is om geld van die bankrekening te halen met acceptgiro erbij,wat denk je wat ik meteen kreeg? Meteen incasso bureau op mijn nek met extra kosten van 12.50 euro er bovenop. Daarom gelijk mijn abonnement opgezegd om die reden met e_mail erbij om te zeggen hoe asociaal ik Zeelandnet vindt. Dus mensen verzint voor je begint!  
Ervaring over ZeelandNet in Hulst van woest
1
 
xs4all slecht provider naar naam verandering extra naar smart de snelheid om lag gegang. Ze bellen niet terug voor oplossing kpn leverd wel echte vdsl door middel van pair bording xs4all alleen adsl asl glaswezel heb dan kan het wel 40 a 50mb geleverd worden het zijn grote oplichters ze zich beste getsten van nederland haha, niet dus de slecht provider van nederlland jammer genoeg moet nog 4 maanden dan kan pas op zeggen. Ik raad deze provider niet aan heb al velen evaringen met kpn die leveren wel de juisten snelheid. Wat xs4all zegt wij werken 2 draden dat noem ze vdsl haha, vdsl is 4 draaden aan elkaar koppelen dat weet ik uit ervaring. Succes! 
Ervaring over XS4ALL in Gorinchem van ferry

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,8
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 8,0
KPN ervaringen (190)
Gemiddeld cijfer 6,1
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (82)
Gemiddeld cijfer 6,2
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (121)
Gemiddeld cijfer 6,5
Telfort ervaringen (91)
Gemiddeld cijfer 5,6
UPC ervaringen (68)
Gemiddeld cijfer 5,9
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 7,5
XS4ALL ervaringen (110)
Gemiddeld cijfer 6,5
ZeelandNet ervaringen (17)
Gemiddeld cijfer 4,8
Ziggo ervaringen (128)
Gemiddeld cijfer 6,5