Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

2
 
Anderhalf jaar geleden overgestapt van KPN naar ziggo alles in een. Vanaf de eerste dag hele slechte WiFi. Vaak met ziggo moeten bellen maar er werd geen monteur gestuurd om het te verhelpen. Pas bij het opzeggen boden ze aan om een monteur te sturen. Nu heb ik het internetten en bellen pakket van Telfort. Nu werkt alles weer zo als het hoort. De tv van ziggo is wel goed. 
Ervaring over Ziggo in Escharen van Pietje
1
 
XS4ALL erbarmelijk slecht, op verschillende data en tijdstippen getest, komt niet boven de 3,5 voor download uit. Ik ga dus geen All-in-1 nemen. 
Ervaring over XS4ALL in Waddinxveen van rhu
1
 
Woon in het buitengebied, 4,2 km van de aftakpunt en heb geen mogelijkheid voor andere verbindingen. Schandalig dat er in het dorp glas ligt met verbinding tot ik dacht 200 Mb en dat wij in het buitengebied het maar met 2 mb moeten doen. 
Ervaring over XS4ALL in Voorthuizen van Holiday420
3
 
Sinds circa 1 1/2 maand sterk wisselend draadloos signaal. Bekabeld getest conform abo 60 MB. Draadloos op 3 meter onbelemmerde afstand van modem/ router geeft nu tot 0. Router/ modem is gisteren vervangen door een nieuwe. Dat geeft geen merkbare verbetering. Hoor dit trouwens van veel meer mensen. Het lijkt toeval maar is het misschien niet dat de slechtere ontvangst samenvalt met de introductie van de Delta WiFi Spots. 
Ervaring over ZeelandNet in Goes van Eelske
3
 
Vorige week nieuw modem van tele2 ontvangen, is nog veel trager dan het oude modem! 
Ervaring over Tele2 in Maastricht van iki

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,8
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (2)
Gemiddeld cijfer 6,0
KPN ervaringen (195)
Gemiddeld cijfer 6,0
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (82)
Gemiddeld cijfer 6,2
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (125)
Gemiddeld cijfer 6,4
Telfort ervaringen (95)
Gemiddeld cijfer 5,4
UPC ervaringen (72)
Gemiddeld cijfer 5,7
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 6,2
XS4ALL ervaringen (116)
Gemiddeld cijfer 6,4
ZeelandNet ervaringen (18)
Gemiddeld cijfer 4,7
Ziggo ervaringen (131)
Gemiddeld cijfer 6,5