Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

5
 
Voor een gamer is niet te doen met KPN in Ugchelen. Laten we Ugchelen aanmelden voor glasvezel mensen. We need fast internet 
Ervaring over KPN in Ugchelen van W
1
 
1 jaar Telfort glasvezel drama meegemaakt, voor mij nooit geen Telfort meer. Storing, storing, storing.... En in plaats van oplossen maken ze de dingen alleen maar erger. Heb 6 weken lang zonder TV, Internet of telefoon gezeten. De communicatie van Telfort is gewoon te slecht voor woorden. Ze reageren nergens op en laten je gewoon zitten. Het interesseert ze echt helemaal niets. Ze weten niets, kunnen niets en mogen niets, dus je zwerft van de een naar de ander en weer verder als je ze aan de lijn hebt op hun BETAALDE nummer. De administratie klopt ook nog eens van geen kant, telefoonkosten worden extra hoog afgerekend (starttarief) enz enz enz. Ik heb nog nooit zo'n slecht en incompetent bedrijf meegemaakt, en dan druk ik me nog netjes uit. 
Ervaring over Telfort in Heiloo van Eric van B.
5
 
In het begin was ik zeer tevreden over mijn internet aanbieder. Maar er is iets op de lijn van kpn veranderd waardoor ik nu ineens een stuk trager internet heb... :-(  
Ervaring over Telfort in Zutphen van Chefslager
9
 
Vanmiddag is de KPN monteur volgens afspraak keurig op tijd gekomen en heeft onze Internetaansluiting aangepast/verbeterd. Ik ben zeer tevreden. Zowel over de monteur van KPN als het resultaat.  
Ervaring over KPN in Nieuwdorp van Henriette de Jong
2
 
Zeelandnet is waardeloos en erg klantonvriendelijk. Uren wachten aan de telefoon en service is niet om naar huis te schrijven. Op advies van Zeelandnet al twee keer een splinternieuw modem gekocht, omdat de software verouderd zou zijn. Echter is het internet nog steeds zeer instabiel. Elke paar uur moet een reset worden uitgevoerd. Bij Zeelandnet is het een puinboel. 
Ervaring over ZeelandNet in Middelburg van ITR Company

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (10)
Gemiddeld cijfer 5,1
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 8,0
KPN ervaringen (188)
Gemiddeld cijfer 6,1
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (81)
Gemiddeld cijfer 6,2
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (121)
Gemiddeld cijfer 6,5
Telfort ervaringen (90)
Gemiddeld cijfer 5,6
UPC ervaringen (68)
Gemiddeld cijfer 5,9
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 7,5
XS4ALL ervaringen (108)
Gemiddeld cijfer 6,5
ZeelandNet ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 5,2
Ziggo ervaringen (127)
Gemiddeld cijfer 6,5