Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

1
 
Kan in 2014 een adreswijziging aan je provider XMSNET nog 4 - 6 weken in beslag nemen? Volgens XMSNET kan hier niets aan veranderen. Ook krijg ik naast een automatisch antwoord van hen geen echte reactie en zijn er in ieder geval geen stappen met mijn adreswijziging per mail ondernomen. Terwijl je per direct kan worden aangesloten? Adreswijziging aan alle instellingen geeft geen probleem en bij XMSNET wel, omdat het volgens hun zeggen om glasvezel gaat en dit duurt lang. De glasvezelkabel hoeft niet omgelegd te worden voor mijn verhuizing en volgens mij is het een druk op de knop. Misschien 2 drukken op een knop. Waar zijn ze mee bezig. Heeft 1 van jullie een betere ervaring met een verhuizing met zijn provider? Dan hoor ik graag welke provider je hebt. Groet,teleurgesteld en wanhopig, want hoe moet je kunnen internetbankieren, mailen, bellen en tv kijken? Terwijl je midden in een verhuizing zit en alle contacten via de mail verlopen. 
Ervaring over XMS in Hoogland van teleurgesteld
3
 
15,1 Mbs downl. Snelheid is shit! 
Ervaring over KPN in Kerkrade van Zrobbie
1
 
Zeer slechte klanten service, erg onvriendelijk en niet op de klant gericht. Zeer logge niet flexibele organisatie. 
Ervaring over UPC in Alkmaar van jan bb
3
 
Geen stabiele en matige internet en ping verbinding. Ook getest met speedtest.net en resultaat is veelal bedroevend de snelheid schiet omhoog en omlaag (van 16 Mbit download naar 6-9 Mbit download).  
Ervaring over KPN in Loon op Zand van speedygonzalez
6
 
Redelijk tevreden met telfort, ik had hiervoor tele2 50mb waar ik rond de 25~ download kreeg en 55 euro voor betaalde inclusief telefoon. Nu betaal ik 35 euro voor 17~ download en er werd 30mb beloofd. Veel betere prijzen maar redelijk vaak storingen waarmee ik tijdens games disconnect. Niet aanbevolen voor de gamers onder jullie maar voor browsen is het prima. 
Ervaring over Telfort in Amsterdam van ht

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,8
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 8,0
KPN ervaringen (192)
Gemiddeld cijfer 6,0
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (82)
Gemiddeld cijfer 6,2
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (121)
Gemiddeld cijfer 6,5
Telfort ervaringen (91)
Gemiddeld cijfer 5,6
UPC ervaringen (69)
Gemiddeld cijfer 5,8
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 6,2
XS4ALL ervaringen (110)
Gemiddeld cijfer 6,5
ZeelandNet ervaringen (17)
Gemiddeld cijfer 4,8
Ziggo ervaringen (128)
Gemiddeld cijfer 6,5