Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

9
 
Internetsnelheid van ZeelandNet is prima, alleen ligt internet er soms kort uit. Gaat echter om enkele seconden down time. Probleem nog niet achterhaald? Door onze locatie zijn wij alleen aangewezen op de kabel en kunnen hier niet kiezen voor adsl. Kabelabonnement via Zeelandnet is echter wel erg duur. 40 euro per maand voor minimaal internet en tv vind ik dan ook aan de hoge kant!  
Ervaring over ZeelandNet in Terneuzen van Jacco geschreven op 29 juni 2015
1
 
Deze internet van KPN is echt verschrikkelijk! 
Ervaring over KPN in Beusichem van knetterblits geschreven op 13 juni 2015
7
 
Ik woon hier nu een halfjaartje en ben over bepaalde punten tevreden en bepaalde punten niet. Vaak als ik internet, Youtube of andere social media gebruik moet hij heel lang laden, vooral bij youtube hapert hij om de 10 seconden op 720p. Voor de rest heb ik nog digitale tv die aangesloten is op het netwerk en die werkt prima op 1080p en alle zenders die je kan wensen. Kortom het ligt niet aan de provider want ik las net dat het maximale uploadsnelheid 11mbps is in Krimpen a/d IJssel. 
Ervaring over Solcon in Krimpen aan den IJssel van Stefan geschreven op 31 mei 2015
3
 
Wat een bagger, ze beloven 10Mbit/s krijg maar 3. Up is nog slechter met maar 0.64Mbit/s 
Ervaring over KPN in Gouda van Guus van der Schaaf geschreven op 31 mei 2015
4
 
Schandalig dat je voor snel internet alleen de keuze hebt via kabel en ook nog uit alleen een dure ziggo, heel dure ziggo en extreem dure ziggo: hoezo open keuze open netwerk? Gemeente wordt eens wakker! En dan KPN met volledige zeggenschap over Reggefiber over het aanleggen van fiber: slogan 1 op de 3 van uw buren heeft glasfiber: hoezo? Regio Den Bosch alleen een paar industrieterreinen en de nieuwe wijk Groote Wielen: das 1 op 100 huishoudens! Misschien wel slechter nog. Gehuchten als Maaskantje, Gemonde, Handel, dorpjes als Hedel, Ammerzoden: allemaal glasfiber! Zit ik in Empel met ADSL op gemiddeld niet meer als 4Mbps down en 0,9 opload op zo'n 4km van een knooppunt. En het ziet er niet naar uit dat het binnen enkele jaren gaat verbeteren. oproep aan allen: Protest! 
Ervaring over Tele2 in Empel van idemdito geschreven op 29 mei 2015

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 4,6
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (3)
Gemiddeld cijfer 7,3
KPN ervaringen (206)
Gemiddeld cijfer 5,8
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (86)
Gemiddeld cijfer 6,2
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (133)
Gemiddeld cijfer 6,1
Telfort ervaringen (98)
Gemiddeld cijfer 5,3
UPC ervaringen (73)
Gemiddeld cijfer 5,8
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 6,2
XS4ALL ervaringen (122)
Gemiddeld cijfer 6,2
ZeelandNet ervaringen (19)
Gemiddeld cijfer 4,9
Ziggo ervaringen (135)
Gemiddeld cijfer 6,4