Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

6
 
Ik betaal voor 20Mb/s (=2MB/s). Ik zit aan het eind van een telefoonkabel op 1100m van de centrale. Als ik geluk heb, krijg ik 4Mb/s (=400kB/s). Geef mij maar glasvezel. 
Ervaring over Online in Sassenheim van DickSassem
7
 
In verhouding te duur, zeker met verplichtte kabel afname. Verder prima verbinding maar prijs/kwaliteit = ver te zoeken. 
Ervaring over ZeelandNet in Kapelle van Henk
1
 
Regelmatig langzaam tot zeer langzaam internet. Telfort geeft zelf aan dat er 9 mb bij mij binnenkomt maar alle speedtests geven gemiddeld maar 5 mb aan. Zelfs met alleen de laptop aan. Oplossing wordt door Telfort niet geboden. 
Ervaring over Telfort in Dommelen van Yolande
4
 
Al sinds de voorlaatste "snelheidsverhoging"problemen. Onstabiele verbinding, en regelmatig geen, en zeker geen snel internet Sinds de kaatste verhoging alleen nog erger geworden. Doe regelmatig diverse speedtesten, die worden alleen langzamer.Mag heel blij zijn als we eens 25 MB halen bij een abo. van 60 MB (€31,00!!!), de afgelopen week soms maar 7-8 MB. Klantenservice is vriendelijk, maar er is "niets aan de hand, geen problemen bij U in de buurt bekend ". Dit is niet wat de buurt er van denkt, mensen klagen, komen zelfs aan de deur om te vragen of wij ( doen ze ook bij anderen)misschien een of ander hebben geïnstalleerd omdat men problemen heeft met de verbinding. 
Ervaring over ZeelandNet in Domburg van slak
9
 
Hallo, mijn ervaring met Xs4all is .Kan ik best als prettig ervaren. Tot heden hebben zijn mijn altijd netjes geholpen als er een probleem was ik heb een basis internet pakket voor 30.50 per maand en dan krijg je 8mb snelheid en 4 mb upload snelheid deze snelheden worden makkelijk overtroffen hier heb soms snelheden van 12mb en 5 mb upload dus krijg meer. En soms zijn er kleine storingen maar die neem ik maar op de koop toe want voor die 30.50 in de maand ben ik wel zeer te vrede. Nu is het zo ik stap deze week over maar blijf wel bij xs4all ,dan word mijn internet snelheid verhoogd naar ruim 40 mb en 4 mb upload! Ik ga ervan uit dat ik deze snelheid die Xs4all dan belooft ook wel haal! ik krijg nu op 8 mb al 12 mb, Goed is mijn Ervaring tot nu heden met Xs4all. 
Ervaring over XS4ALL in Noordwijk aan Zee van Webje

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (7)
Gemiddeld cijfer 6,3
Concepts ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 6,8
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 8,0
KPN ervaringen (173)
Gemiddeld cijfer 6,2
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (79)
Gemiddeld cijfer 6,3
Scarlet ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (119)
Gemiddeld cijfer 6,5
Telfort ervaringen (84)
Gemiddeld cijfer 5,6
UPC ervaringen (67)
Gemiddeld cijfer 6,0
Vodafone ervaringen (37)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 7,5
XS4ALL ervaringen (105)
Gemiddeld cijfer 6,6
ZeelandNet ervaringen (14)
Gemiddeld cijfer 5,4
Ziggo ervaringen (125)
Gemiddeld cijfer 6,5