Ervaringen

Ervaringen over ADSL of kabelinternet zijn pas echt nuttig als ze gerelateerd zijn aan uw plaats. Bekijk onze meer dan 500 internet reviews uit heel Nederland.

Hieronder treft u de recentelijk ingestuurde ervaringen over ADSL, kabelinternet en in sommige gevallen over glasvezel door geheel Nederland. Wij tonen u de vijf meest recente ervaringen, voor een uitgebreidere ervaring klikt u op de plaatsnaam waar de ervaring overgaat of selecteert u de providers onder deze vijf meest recente ervaringen.

Als u reeds digitale televisie of internet gebruikt via een provider, dan moedigen we u aan om ook uw ervaringen met anderen te delen. Zo maken we Internet & ADSL nog nuttiger. Een ervaring toevoegen gaat heel eenvoudig en kost u slechts een minuut. Geheel onderaan de pagina treft u de reviews per provider, inmiddels zijn we trots op het feit dat we reeds meer dan 500 reviews hebben mogen ontvangen!

6
 
Mijn ervaring met Telfort is redelijk oke. Alleen heb ik te weinig MB's hier heb ik maar 8.92 Mbps Download. moet zeker hebben min. 30 Mb Download. KPN is er mee bezig om dat in orde te maken, zodat ik ook snel kan internetten.. Dus KPN je mag wel wat vlotter zijn met het maken van de internet verbindingen in het land. 
Ervaring over Telfort in Steenwijkerwold van Fransxl geschreven op 30 september 2015
2
 
Zeer slecht 4 weken geleden overgestapt en 4 weken traag internet. Ze beloven 50 up en 50 down, maar ze levenen nog geen 20 20. Zeer slecht 
Ervaring over Fiber in Holten van Tibben geschreven op 19 september 2015
6
 
Ik zal wel de zoveelste zijn met een snelheidsprobleem. Ik heb een paar maanden niet gecontroleerd wat mijn snelheid was en het was altijd rond de 40Mbit/s download, sinds een week kijk ik bijna iedere dag en is nu rond de 14..16 Mbit/s. Alleen de pc is aan dmv Ethernet kabel en verder geen apparaten als ik de speedtest uitvoer. 
Ervaring over KPN in Dirksland van hhogendoorn geschreven op 16 september 2015
2
 
Slecht beeld tv blijft staan en skype krijg ik melding slechte internetverbinding/ 4. 
Ervaring over CanalDigitaal in Heerlen van edja geschreven op 11 september 2015
3
 
Zeelandnet claimt de beste provider in Zeeland te zijn. Helaas blijven de snelheden waarvoor betaald wordt uit. Ook op de digitale zenders is veel storing. Na een splinternieuwe laptop en tv te hebben aangeschaft, blijven de problemen zich opstapelen. De klantenservicemedewerkers zijn (na ook al een behoorlijke telefonische wachttijd) niet erg op de hoogte en lezen na mijn inzien antwoorden voor vanaf een tabel. De monteur (die na veel klagen eindelijk dan wordt gestuurd) geeft zelf al aan, dat de problemen in de wijk liggen en absoluut niet binnen in huis of bij de apparatuur die gebruikt wordt. We krijgen een zeer onstabiele verbinding binnen. Als dit wordt aangegeven bij de klantenservice, ligt het probleem vervolgens toch echt aan ons..... Geen aanrader  
Ervaring over ZeelandNet in Vlissingen van bandit geschreven op 6 september 2015

Ervaringen per provider

CanalDigitaal ervaringen (13)
Gemiddeld cijfer 4,4
Concepts ervaringen (12)
Gemiddeld cijfer 6,3
Digitenne ervaringen (11)
Gemiddeld cijfer 4,0
Fiber ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 5,6
KPN ervaringen (208)
Gemiddeld cijfer 5,8
Lijbrandt ervaringen (4)
Gemiddeld cijfer 6,0
Online ervaringen (87)
Gemiddeld cijfer 6,1
OnsBrabantNet ervaringen (1)
Gemiddeld cijfer 6,0
Stipte ervaringen (15)
Gemiddeld cijfer 6,3
Tele2 ervaringen (133)
Gemiddeld cijfer 6,1
Telfort ervaringen (99)
Gemiddeld cijfer 5,3
UPC ervaringen (73)
Gemiddeld cijfer 5,8
Vodafone ervaringen (38)
Gemiddeld cijfer 6,6
XMS ervaringen (5)
Gemiddeld cijfer 6,2
XS4ALL ervaringen (122)
Gemiddeld cijfer 6,2
ZeelandNet ervaringen (20)
Gemiddeld cijfer 4,8
Ziggo ervaringen (139)
Gemiddeld cijfer 6,3